Ook wij zijn gesloten maar blijven niet bij de pakken zitten!

Ook wij zijn gesloten maar blijven niet bij de pakken zitten!

Lieve klant

Je kan ons bereiken via verschillende kanalen voor je aankopen.

Bezoek onze webshop via www.lingeriemariepaule.be en wij leveren al jouw bestellingen aan huis of versturen ze met bpost. Wij kunnen ook afspreken om je aankopen af te halen aan de winkel.

Iets niet gevonden? Want uiteraard staat niet alles online

Of heb je vragen?

Contacteer ons dan zeker telefonisch op het nummer 093699192 of per mail op info@mariepaule.be en wij helpen jou ook graag via deze weg verder. Zelfs via video chat is mogelijk!

Klanten die reeds een bestelling hebben geplaatst contacteren wij zelf wanneer wij jullie goederen bij ons binnen hebben in de winkel.

Cadeaubon nodig? Onze cadeaubonnen kan je ook steeds vinden in onze webshop.

Mogen wij u vragen om alle detailhandel te steunen tijdens deze moeilijke periode en je bestellingen via ons te plaatsen en niet rechtstreeks bij de grote spelers?  Bedankt alvast! Vergeet lingerie marie-paule ook niet te volgen via facebook en instagram!

Voor de klanten die deze week een verjaardag korting bon hebben ontvangen omdat ze jarig zijn in de maand november, verlengen wij deze bon tot eind december 2020.

Ik hoop van harte dat jijzelf en je ganse familie in goede gezondheid blijven en blijf vooral zorg dragen voor elkaar! Samen kunnen we dit virus zeker verslaan.

Hopelijk snel tot binnenkort!

Liefs,

Dorothy